Bună și bine ai venit pe pagina mea! Sunt Marina, inginer diplomat de profesie 🙂 , dar cu o pasiune veche pentru scris.

Viața m-a condus pe un drum al Politehnicii București, o alegere impusă în tinerețe de cei de care încă depindeam și de a căror părere era necesar să țin cont la acea vreme. Considerente practice, să le zicem.

Astăzi, la distantă de ani lumină 😊mă găsești aici ca explorator al cuvintelor, îmbrățișând o nouă călătorie în lumea scrisului. Nouă, dar veche în suflet.

Sunt și mamă dedicată, soție implicată și iubită devotată. Profesional am navigat prin diverse domenii și am experimentat varii meserii, adunând o bogată paletă de cunoștințe și abilități.
Cu toate acestea, am fost constienta ca excelenta intr-un domeniu nu era vreun scop setat anume pentru mine

Viața mea a fost în echilibru până într-o zi. In jurul vârstei de 40 de ani. Povestea mea a luat o turnură neașteptată atunci când, deși aveam tot ce era necesar să-mi fie bine, mi-a fost cel mai greu, trist și groaznic de până acum. Cu o depresie de care nu știam că există, dar care creștea de la zi la zi, împietrindu-mă. A fost momentul în care am înțeles că trebuie să-mi revizuiesc perspectiva asupra vieții mele, să las deoparte controlul de care mă atașasem exagerat de mult, să cer ajutor și să accept schimbarea. Acest moment de vulnerabilitate a fost și punctul de plecare al procesului meu de vindecare.

Găsindu-mă pe mine, am descoperit scrisul ca o cale de a-mi ghida viața, de data aceasta fără să mai fiu nevoită să țin cont de alții. Acesta este spațiul în care simt că pot exprima cu adevărat ceea ce sunt și cred. În această călătorie, nu caut excelența, ci autenticitatea și împlinirea personală. Și sunt convinsă că multe din experiențele pe care le vei citi scrise de mine fac parte și din povestea vieții tale.

Te invit să explorezi această pagină și să te deschizi călătoriei sufletului tău prin călătoria mea. Prin scris, împărtășesc nu doar povești de viață, ci și lecțiile învățate și gândurile benefice să ne coloreze existența. Viața este o aventură complexă, iar fiecare dintre noi are dreptul de a trăi autentic și în armonie cu sine.

Fraza care mă ghidează de când am început vindecarea este ”Imposibilul devine posibil”.