Livrare si retur

LIVRAREA

Livrăm exclusiv pe teritoriul României, la adresa specificată de dumneavoastră. Vă rugăm să furnizați o adresă si un numar de telefon unde puteți fi contactat de catre agentul firmei de curierat. Taxele de expediere sunt calculate separat și nu sunt incluse în prețul afișat al produselor de pe site-ul nostru.

Procesăm și expediem comenzi de luni până vineri, excluzând zilele de sărbători legale. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi procesate în ziua lucrătoare următoare. Pentru comenzile primite vineri după ora 14:00, procesarea va avea loc luni, săptămâna ce urmează. Termenul de livrare începe din momentul primirii email-ului de confirmare a comenzii. M2 Adventure SRL nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile neprevăzute. Pentru securitate, livrarea va necesita semnarea documentului de primire. Nu efectuăm livrări la Căsuțe Poștale sau Oficii Poștale. La momentul livrării, vă rugăm să verificați integritatea pachetului și corespondența codului de livrare cu cel din comanda dumneavoastră, semnalând în scris orice neconformitate atât firmei de curierat, cât și la adresa de email specificată pe acest site. În cazul primirii unui produs deteriorat, recomandăm returnarea acestuia în starea inițială. Responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site-ul nostru revine dumneavoastră odată cu semnarea documentelor de transport.

Livrarea este efectuată prin curier în termen de 1-3 zile lucrătoare. Costul transportului este de 15 RON (TVA inclus).

CONDIȚII DE RETUR

Conform OUG nr. 34/4.06.2014, aveți dreptul de a renunța la cumpărare fără penalități sau motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile de returnare sunt în sarcina cumpărătorului, iar adresa de retur este: Aleea Teisani 274-288, bl 36A, et 4, ap 42, sector 1, Bucuresti

Dacă produsul a fost livrat gratuit, vom reține costurile de transport inițiale din suma de rambursat. Returnările trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare. Dacă decideți să retrageți contractul, completați online formularul de retur.

Rambursările pentru produsele returnate se efectuează în maximum 30 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat, în funcție de modalitatea inițială de plată.

Produsele personalizate nu sunt eligibile pentru returnare. În cazul retragerii din contract, eventualele cadouri însoțitoare trebuie returnate. Rambursarea se va face în maxim 14 zile de la informarea noastră despre decizia dumneavoastră de retragere.

Pentru eficiență, vă sugerăm să utilizați o companie de curierat. Retururile nu trebuie expediate către M2 Adventure SRL cu plata ramburs. Rambursarea se efectuează numai prin virament bancar.