Vis împlinit intr-o pungǎ cu vise

Într-o lume unde visurile prind contur și unde oamenii buni își întind mâinile cu generozitate, am avut parte de o întâmplare ce mi-a întărit credința în bunătatea și empatia ce zac adesea ascunse în sufletele celor din jur. Aceasta este povestea unei cărți și a pungilor ce au îmbrăcat-o în speranță și așteptare.

Pe când pregăteam lansarea noii mele cărți, simțeam cum universul îmi alinia stelele pentru un moment de neuitat. Aveam nevoie de câteva detalii materiale, printre care și niște pungi în care să îndesăm cu delicatețe paginile proaspăt tipărite. Voiam ca acestea să fie mai mult decât un simplu ambalaj; doream să fie ecologice, personalizate, poate chiar să poarte o micuță inimioară și adresa site-ului meu personal, marinascrie.ro.

După câteva căutări pe internet, am dat de o companie ce părea să îmi poată îndeplini dorințele. Am discutat la telefon cu un domn, care m-a ascultat cu răbdare și mi-a explicat că pentru a obține exact ceea ce îmi doream, aș avea nevoie de o comandă enormă și de un buget pe măsură. Cu toate acestea, bunătatea și dorința de a ajuta l-au îndemnat să mă îndrume spre o selecție disponibilă pe WhatsApp.

Acolo, ochii mi-au căzut pe niște pungi albe, împodobite cu funde și steluțe roșii – adevărate recipiente ale viselor. Domnul a insistat să îmi ofere aceste pungi în dar, ca un gest de susținere pentru proiectul meu literar. Inițial reticentă, am învățat o lecție prețioasă: să accept ajutorul. “Marina, nu este vorba despre tine”, mi-am amintit. “Este vorba despre dărnicia celuilalt, despre dorința lui de a împărtăși bucuria.”

Și așa, într-o stare de euforie molipsitoare, am primit pungile, nu doar ca un simplu cadou, ci ca o confirmare că în univers abundă oameni buni și gata de a oferi sprijin. Pungile au sosit la numai două zile distanță, arătându-mi încă o dată că atunci când ești în armonie cu tine însuți, binele pe care îl răspândești se întoarce înapoi la tine.

La lansare, cartea mea a fost oferită în aceste pungi ale viselor, îmbrăcată în cel mai potrivit mod cu putință. Astfel, visul meu literar a prins viață într-un înveliș care vorbește despre speranță, despre comuniunea inimilor deschise și despre acel lanț nesfârșit de bine ce circulă neîncetat între noi toți. Cartea mea, un vis frumos împlinit, își găsește acum cămin în mâinile cititorilor, purtată de acele pungi cu vise, dar mai ales de empatia și generozitatea unui străin care a ales să fie mai mult decât un furnizor – un prieten al universului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *